Locatie

Ultrasonic Festival
14-07-2018
Maarsseveense Plassen, Utrecht

Adres voor Navigatie:
Herenweg 53, Maarssen.
Volg vanaf de N230 de borden.

Heb je nog vragen? Mail ons dan!

Parkeren

Koop je parkeerkaart in de voorverkoop. Het scheelt je geld ën het zorgt voor een snellere doorstroom bij het parkeren.

Vanaf de A1/A28/A27

Volg voor de juiste parkeerplaats de Ring Utrecht (N230) tot aan het verkeersplein bij de Gandhidreef. Hier staat een tekstwagen welke aangeeft welke kant je op moet rijden om bij de beschikbare parkings uit te komen. Volg hierna de gele bebording met “P Bezoekers”. Je loopt het risico dat je bij een gesloten parking aankomt wanneer je de aangegeven route niet volgt!

Vanaf de A2/A12

Volg voor de juiste parkeerplaats de Ring Utrecht (N230) tot aan de afrit “Maarsseveense Plassen”. Hier staat een tekstwagen welke aangeeft welke kant je op moet rijden om bij de beschikbare parkings uit te komen. Volg hierna de gele bebording met “P Bezoekers”. Je loopt het risico dat je bij een gesloten parking aankomt wanneer je de aangegeven route niet volgt!

Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen wordt geadviseerd om voor de piekuren (13:00-15:00 uur) te komen.

De parkeerplaats is open tot 02:00 uur. Auto’s dienen uiterlijk de volgende dag 10:00 uur verwijderd te zijn.

Taxi / Kiss & Ride / Brengen & halen

Volg voor de juiste locatie voor afzetten en ophalen de Ring Utrecht (N230) tot aan de afrit “Maarsseveense Plassen”. Hier staat gele bebording welke aangeeft welke kant je op moet rijden om bij de juiste locatie uit te komen. De locatie voor brengen en halen bevindt zich recht voor de ingang, ga zodoende niet je passagiers onnodig laten lopen door ze op de meest gekke plekken af te zetten (vertel dit als passagier natuurlijk ook aan je ouders, ooms, tantes, vriendje en vriendinnetjes en natuurlijk je taxichauffeur)

Kom of ga je met de taxi? Er is een beperkte ruimte voor taxi’s ingericht. Wij adviseren om op een andere manier naar en van Ultrasonic te reizen in verband met mogelijk oponthoud.

LET OP: er wordt gehandhaafd op het afzetten en ophalen op plaatsen die hiervoor niet aangeduid zijn, volg daarom netjes de borden!

Pendelbussen

Pendelbussen rijden vanaf 11:00 uur vanaf NS-station Utrecht Centraal naar Ultrasonic Festival en terug. Deze rijden de hele dag.
Opstapplek Pendelbussen: Utrecht Centraal, Jaarbeurszijde.

Met de fiets

De Maarsseveense Plassen is ruim een kwartiertje fietsen vanuit Utrecht. Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars.
Je kan je fiets gratis stallen in daarvoor ingerichte fietsenstalling nabij de entree. Je kan er ook voor kiezen om je fiets in de bestaande bewaakte fietsenstalling te plaatsen. Deze bevindt zich aan de rechterkant van de entree. Voor € 2,- wordt de hele dag over je tweewieler gewaakt.

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein waarin je je spullen veilig kan opbergen. 

Touringcars

Wil je zelf (of samen met je vriendengroep) een busreis organiseren om lekker comfortabel te reizen en zorgeloos los gaan op Ultrasonic Festival, zonder je druk te maken over de Bob? Stuur dan een email naar busreizen@ultrasonic.nl. Door het aanmelden van je touringcar kan je gratis parkeren op de parkeerplaats voor de hoofdentree van het festival.

Terugreis

Houd voor de terugreis rekening met een korte wachttijd bij de pendelbushalte. Houd ook rekening met extra reistijd voor het halen van je spullen uit kluisjes en de looproute naar de pendelbushalte. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur bij het festivalterrein. Kijk goed naar de informatie van de OV-vervoerder (www.ns.nl) en houd rekening met de laatste trein- en bustijden.

Minder validen

Op het pendelbusstation zijn geen speciale voorzieningen getroffen voor minder validen. De pendelbus is wel toegankelijk voor minder validen. Wij adviseren om buiten de piekuren te reizen

Celebrate safe / Unity

Op Ultrasonic Festival geldt een zero tolerance beleid en volgens het reglement van het OM. Ultrasonic Festival is partner van Celebrate Safe, een landelijke campagne om het uitgaan veiliger en dus leuker te maken. Zie voor meer info www.celebratesafe.nl of bezoek de informatie stand van Unity op het terrein.

Verder is alles wat bij wet verboden is, natuurlijk ook op Ultrasonic Festival verboden.

Huisregels

Download hier de huisregels van Ultrasonic Festival (pdf)

Download hier de algemene voorwaarden van Ultrasonic Festival (pdf)