Locatie

Ultrasonic Festival
14-07-2018
Maarsseveense Plassen, Utrecht

Adres voor Navigatie:
Herenweg 53, Maarssen.
Volg vanaf de N230 de borden.

Heb je nog vragen? Mail ons dan!

Parkeren

Koop je parkeerkaart in de voorverkoop. Het scheelt je geld ën het zorgt voor een snellere doorstroom bij het parkeren.
Parkeren kan op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen. Volg de aanwijzingen van de Verkeersregelaars voor een soepel en snel verloop.

Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen wordt geadviseerd om voor de piekuren (13:00-15:00 uur) te komen.

De parkeerplaats is open tot 02:00 uur. Auto’s dienen uiterlijk de volgende dag 10:00 uur verwijderd te zijn.

Brengen / halen / taxi

Word je gebracht en/of gehaald? Zorg dat de bestuurder de borden ‘Brengen / Halen’ volgt. De locatie voor Brengen en Halen is verplaatst naar het terrein voor de hoofdentree van het festivalterrein. Spreek voor de terugreis een tijdstip met de bestuurder af en wees op tijd om de doorstroom niet te stagneren.

Kom of ga je met de taxi? Er is een beperkte ruimte voor taxi’s ingericht. Wij adviseren om op een andere manier naar en van Ultrasonic te reizen in verband met mogelijk oponthoud.

Het is niet verstandig om buiten de daarvoor bestemde terreinen bezoekers te brengen en te halen. Hou er rekening mee dat er een stopverbod geldt op de grote toegangswegen naar het festivalterrein en dat hierop gehandhaafd wordt.

Pendelbussen

Koop je pendelbuskaart in de voorverkoop. Dat kan hier.
Het scheelt je geld ën het zorgt voor een snellere doorstroom bij het instappen.
Pendelbussen rijden vanaf 11:00 uur vanaf NS-station Utrecht Centraal naar Ultrasonic Festival en terug. Deze rijden de hele dag.
Opstapplek Pendelbussen: Utrecht Centraal, Jaarbeurszijde.

Met de fiets

De Maarsseveense Plassen is ruim een kwartiertje fietsen vanuit Utrecht. Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars.
Je kan je fiets gratis stallen in daarvoor ingerichte fietsenstalling nabij de entree. Je kan er ook voor kiezen om je fiets in de bestaande bewaakte fietsenstalling te plaatsen. Deze bevindt zich aan de rechterkant van de entree. Voor € 2,- wordt de hele dag over je tweewieler gewaakt.

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein waarin je je spullen veilig kan opbergen. Schaf je kluisje in de voorverkoop aan (hier via de site) en voorkom wachttijden.

Touringcars

Wil je zelf (of samen met je vriendengroep) een busreis organiseren om lekker comfortabel te reizen en zorgeloos los gaan op Ultrasonic Festival, zonder je druk te maken over de Bob? Kijk dan hier om je aan te melden en voor meer informatie.

Je kan ook een email sturen naar busreizen@ultrasonic.nl. Door het aanmelden van je touringcar kan je gratis parkeren op de parkeerplaats voor de hoofdentree van het festival.

Event Travel

Lekker zorgeloos en comfortabel naar Ultrasonic Festival? Begin jouw Ultrasonic beleving in ëën van de luxe touringcars van Event Travel! Vanuit bijna 150 plaatsen in Nederland vertrekken er touringcars naar Ultrasonic Festival! Koop direct een combiticket (entree+busticket) en je ontvangt ook nog eens € 3,50 korting! Je kan natuurlijk ook gewoon losse bus tickets bestellen! 
Kijk hier voor tickets, opstapplaatsen en alle andere informatie.

Terugreis

Houd voor de terugreis rekening met een korte wachttijd bij de pendelbushalte. Houd ook rekening met extra reistijd voor het halen van je spullen uit kluisjes en de looproute naar de pendelbushalte. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur bij het festivalterrein. Kijk goed naar de informatie van de OV-vervoerder (www.ns.nl) en houd rekening met de laatste trein- en bustijden.

Minder validen

Op het pendelbusstation zijn geen speciale voorzieningen getroffen voor minder validen. De pendelbus is wel toegankelijk voor minder validen. Wij adviseren om buiten de piekuren te reizen

Huisregels

 

Download hier de huisregels van Ultrasonic Festival (pdf)

Download hier de algemene voorwaarden van Ultrasonic Festival (pdf)